Profilesjaaksnel

Access Bars Behandeling

Access bars behandeling

Tegenwoordig zijn er veel soorten behandelingen die ontspanning of rust kunnen geven. Ook voor rust, ontspanning en ruimte in het lichaam zijn er meerdere soorten behandelingen. Deze behandelingen zijn voor veel mensen goed voor de mentale gezondheid, omdat het natuurlijk al de bovenstaande dingen oplevert. Natuurlijk wil je deze behandelingen ook niet allemaal apart nemen, omdat dit teveel tijd en geld gaat kosten. Daar is gelukkig ook een oplossing voor gevonden tegenwoordig. De oplossing is ook wel Access Bars behandeling. Door deze behandeling komt er ook meer balans tussen inspanning en ontspannen, wat bij veel mensen niet van toepassing is in de tegenwoordige tijd.

 

Wat is een Acces Bar behandeling precies?

Een access bars behandeling is dus een behandeling die meer rust en ontspanning geeft. Maar hoe wordt dit nou eigenlijk gedaan? En wat is een deze behandeling nou precies. Acces bars zijn drukpunten in je heeft. Deze drukpunten bevatten energiebanen die door en om het hoofd liggen. Elk drukpunt staat voor een ander specifieke context in het leven. Denk hierbij aan communicatie, dankbaarheid, geld, controle, etc.  Door deze punten (bars) op verschillende manieren aan te raken en te masseren, ontlaadt de informatie die op de punten is opgeslagen. Op deze manier creëer je meer rust in je hoofd en komt er meer ontsnapping in je lichaam. Hierdoor lijkt het net alsof je oude ‘’blokkades’’ weggehaald, en ruimte maakt voor nieuwe ‘’’blokkades’. En ook dat zorgt weer voor meer gemak en vreugde. 

 

Wat gebeurt er tijdens een bars behandeling?

Naast dat er druk wordt uitgeoefend op de bars door mensen, gebeurt er natuurlijk veel meer in je lichaam dan dat alleen gevoelens en de zogenoemde ‘’blokkades’’. Deze reacties van het lichaam komen omdat er wat gebeurt met de de cellen van het hoofd. Volgens wetenschappelijke onderzoek is aangetoont dat lichaamscellen ovaler worden als deze beïnvloed worden door gedachten of emoties. Door het nalopen van de punten/bars kunnen cellen hun normale vorm weer aannemen. Daarnaast is er ook aangetoont dat een bars behandeling invloed heeft op elektronische functies van de hersenen. Hierdoor krijg je toegang tot en ken je veranderingen aanbrengen in gedragspatronen, emoties en meningen.

 

Het halen van een behandeling

Een behandeling zoals deze zijn tegenwoordig bij veel bedrijven te verkrijgen. Een bedrijf die goed en meer informatie kan geven over het onderwerp en ondertussen de beste behandelingen kan geven is Agaat.

Access Bars Behandeling

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top