Profilesjaaksnel

Superfood is wat wij nodig hebben!

Superfood

Ben jij aan het nadenken over de toekomst en je eigen gezondheid? Dan is het goed om op bepaalde dingen te letten zoals je voeding. Voeding is voor ieder mens heel belangrijk en het kan je leven bepalen. Je ziet tegenwoordig dat er veel slecht wordt gegeten en dat mensen alleen maar achteruit gaan. Veel eten wordt bewerkt met slechte stoffen. denk aan al het groenten in de supermarkt. veel fruit wordt bespoten zodat het mooier uitziet en het sneller groeit, is dat het waard? Het is daarom goed om te kijken naar eten waar dat niet bij is denk aan biologisch eten. Daarom is het goed om verder te kijken dan alleen naar het eten. Veel mensen eten veel vet voedsel zoals friet en drinken veel frisdrank. Frisdrank is slecht door de vele suikers en slechte toegevoegde stoffen. Tegenwoordig heb je suikervrij drinken maar daar zitten weer zoetstoffen in als aspartaam en stevia. Om te voorkomen dat mensen dik worden en ongezond leven is superfood een goede suggestie.

waarom?

Dit is voedsel dat erg gezond is en veel goed waardes heeft. Deze producten zijn  natuurlijk en zullen meer goed doen dan alleen je buik vullen. Het is erg belangrijk voor de mens om goed te eten en daarom is het goed om superfood te eten. Dit eten wordt steeds populairder omdat mensen nadenken over hun gezondheid. Gezondheid is voor de mens uiterst belangrijk omdat er veel voordelen aan zitten. Dit soort eten zijn voedingsmiddelen die een positieve invloed zouden hebben op ons lichaam. Zo zouden ze beschermen tegen kanker of hart- en vaatziekten. Dit eten is vaak duurder dan slechter eten maar je hebt er wel wat aan over.

Soorten

Er zijn veel verschillende soorten food die erg goede dingen doen voor je lichaam. Denk aan bijvoorbeeld avocado dit product bevat veel vitamine e en bevat enkelvoudig onverzadigde vetten. Er zijn ook poeders die goed voor je zijn zoals baobab poeder, deze poeder bevat veel calcium, vezel, kalium en vitamine c. dit kan je toevoegen aan bijvoorbeeld je melk. Zelfs producten zoals bessen waar je niet verwacht dan het meer is dan fruit verminderd de kans op hart, vaatziekten en kanker.

Ben jij benieuwd naar superfood en wil jij graag er meer over te weten komen? Dan is het goed om aan je eigen gezondheid te denken en een kijkje te nemen op de site. Heb je meer vragen? Dan kan je altijd contact opnemen. 

Superfood is wat wij nodig hebben!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top